Op zoek naar een WordPress hosting bedrijf?

Ben je een beginnend ondernemer en wil je een WordPress website ontwikkelen voor je bedrijf? Dan is een professionele hosting natuurlijk ook belangrijk. Een goed bereikbare website draait op een perfect hostingpakket. WordPress Hosty is al meer dan tien jaar een grote speler op het gebied van hosting. Wij zijn een full-service hostingbedrijf dat voor elke zakelijke klant een betaalbare oplossing biedt. Hiermee onderscheiden wij ons van andere hostingbedrijven.

Een passend pakket voor elke ondernemer

Wat betreft WordPress webhosting bieden wij vier verschillende pakketten aan. Hiermee bieden wij elke klant een mogelijk om een pakket af te sluiten. Voor de beginnende online ondernemer is er het StartUp pakket, welke geschikt is voor 1 website. Als je meerdere websites hebt of wilt gebruiken, dan biedt het GoPro pakket je de kans om 10 websites te hosten. Of kies voor het PowerUp pakket voor tot wel 25 websites. Met het ExtraUp pakket kun je zelfs 50 websites kwijt. Kortom; wij bieden iedere ondernemer een passend pakket.

Je website eenvoudig beheren

Ieder WordPress hosting pakket is uitgerust met een cPanel (controlepaneel). Hiermee kun je in een centrale omgeving alle onderdelen van je hostingpakket makkelijk beheren en eventueel wijzigen. Verder geeft dit cPanel je ook nog eens een duidelijk inzicht in het dataverkeer. Je weet dan hoeveel bezoekers je elke maand hebt. Dankzij de combinatie van PHP en MySQL is het bovendien mogelijk om een dynamische website te ontwikkelen, zoals een webwinkel, forum en weblog.

Webstatistieken inzien

Elke pakket is voorzien van webstatistieken. Hiermee krijg je weer een inzicht in de hoeveelheid bezoekers die op je website komen, wat hun gedrag is en hoe lang ze op je website blijven. Deze statistieken zijn onmisbaar. Hiermee kom je weer te weten welke punten van je website goed lopen en welke niet. Zo kun je heel doelgericht veranderingen aanbrengen, waardoor je website nog beter is geoptimaliseerd. Dit leidt uiteindelijk weer tot meer bezoekers en meer omzet.