We gaan een bedrijfsauto leasen

Een nieuw bedrijf vraagt om een moderne aanpak. Je doet alles online en digitaal, je klantencontact, je orderafhandeling. En ook het regelen van een bedrijfsauto doe je gewoon van achter je computer. Want die bedrijfsauto ga je niet kopen in de garage. Je gaat hem leasen via een online leasemaatschappij. Je hoeft alleen maar op het internet te gaan zoeken naar de voordeligste mogelijkheid voor jouw merk en type bedrijfsauto en je kunt het meteen gaan regelen. Geen rompslomp, geen urenlang bezoek aan een garage met een autoverkoper die je van alles probeert aan te smeren. Want jij weet immers al wat je wilt en wat dat mag kosten.

De bedrijfsauto staat straks voor de deur
Het regelen van een bedrijfsauto hoeft niet veel tijd te kosten. Wil je een bedrijfsauto leasen dan zoek je online naar een leasebedrijf dat jouw merk aanbiedt in de lease en je kun vaak online een offerte aanvragen van de kosten. Die hangen af van wat je precies wilt. Hoe lang wil je de auto leasen, welke opties wil je erbij en vooral ook: hoe veel kilometers per jaar wil je rijden. Dit zijn allemaal factoren die bepalen wat de leaseprijs uiteindelijk gaat worden. Ook belangrijk is of je no claim jaren hebt voor de verzekering, want ook die bepalen hoe hoog het maandelijkse bedrag uiteindelijk zal gaan worden.

Helemaal tevreden met je leaseauto
En dan een week later staat hij voor de deur van je bedrijf te glimmen en te glanzen en natuurlijk poseer je trots voor een foto. Want jouw nieuwe bedrijfsauto is klaar voor gebruik en je zult er vele jaren met plezier in rijden. Je klanten bezoeken, bestellingen wegbrengen, naar een klus op locatie, je bedrijfsauto brengt je overal waar je maar naartoe wilt. En je betaalt alleen het maandelijkse leasebedrag en de brandstof. Dus je weet vooraf wat het gaat kosten. Een hele geruststelling.